Cabine de vopsit

CABINE DE VOPSIT

SAIMA Italia este unul dintre liderii mondiali in fabricarea cabinelor de vopsit.

Recunoscute pentru calitatea superioara, fiabilitatea ridicata si inovatia permanenta, echipamentele de vopsire fabricate de SAIMA sunt prezente pe toate continentele planetei fiind alegerea profesionistilor exigenti de pretutindeni.

In Romania, Autochemicals in calitate de importator oficial, a devenit lider de piata prin cele peste 300 de cabine de vopsit instalate.

Cabine-vopsit

NATURALMENTE TECNOLOGICI

Autochemicals implementeaza si sustine filozofia valoroasa a producatorului Italian - furnizarea de echipamente de cea mai inalta calitate, in conformitate cu cerintele specifice ale fiecarui client.

Echipamentele Saima sunt solutia ideala

Recunoscute pentru calitatea, complexitatea si fiabilitatea deosebita, cabinele de vopsit si spatiile de pregatire fabricate de Saima, sunt dorite si prezente in cele mai sofisticate vopsitorii de pe tot globul.
Acestea sunt disponibile in dimensiuni si configuratii tehnice diferite, perfect adaptate activitatii specifice fiecarui utilizator, fie ca este din industria auto, aeronautica sau cuptoare de vopsire uscare pentru industria lemnului si a mobilei.

Cabine
Cabine

Cabine de vopsit cu panouri endotermice

Cabinele de vopsit cu panouri endotermice reprezinta cea mai avansata tehnologie in domeniu. Folosind principiile endotermiei, cabinele au fost create pentru uscarea avansata a vopselelor pe baza de apa de ultima generatie dar pot fi folosite si la uscarea vopselelor si lacurilor traditionale. Panourile endotermice elimina utilizarea arzatoarelor traditionale iar economia realizata este uriasa! Dupa uscare, vopselele si lacurile vor arata exceptional.

Caracteristici:

  • Serii successive de filtre pentru eliminarea impuritatilor aerului din interiorul cabinei.
  • Predispunere sau dotare standard cu cele mai moderne filtre de uscare sau de carbune activ la evacuare.
  • Control multiplu al parametrilor de vopsire si uscare.
  • Variatoare de frecventa panouri de comanda cu ecran tactil, indicator presiune interna si alte facilitati deosebite.
Cabine

SAIMA – CELE MAI BUNE CABINE DE VOPSIT !

Campanie promotionala pentru produsele din gama German Refinishing  System

 

Campania se deruleaza in perioada 17.08.2020 - 30.11.2020 si se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial de mai jos.

 

Detalii conform regulamentului