Despre Noi

DESPRE NOI

Experienta si aptitudinile noastre te vor ajuta sa iti pastrezi afacerea prospera si in siguranta.

Infiintata in 2003, Autochemicals S.R.L. este o companie dinamica si moderna care ofera solutii integrate in domeniul vopsitoriei auto si industriala.

GARANTIA CALITATII

Oferim doar cele mai bune produse si echipamente, fabricate de liderii mondiali din domeniu.

EXPERIENTA

In atatia ani de activitate, am servit sute de clienti de la infiintare, clienti din diverse domenii de vopsitorie, oferindu-le cele mai potrivite solutii.

MODERNITATE

Implementam permanent cele mai noi tehnologii din industria auto.

Oferim partenerilor nostri

Echipamente
Consumabile
Tehnica de ultima ora
Consultanta
Scolarizare si performanta profesionala
Finantare

Autochemicals S.R.L. a incheiat, pe intregul teritoriul Romaniei, parteneriate solide, oferind solutii complete si complexe.

FILOZOFIA NOASTRA

  • Hai sa ne cunoastem !

    Experienta noastra este ampla si ne permite sa raspundem celor mai stricte exigente si sa oferim un pachet complet care contine: consultanta, echipamente, consumabile, scolarizare si solutii de finantare.

    Read more
  • Filozofia noastra

    Este sa iti oferim tot ceea ce este mai bun: sfatul potrivit, produse de inalta calitate, tehnologii de ultima ora, echipamente performante. Din anul 2003, sute de vopsitorii ne-au ales ca partener de excelenta si profitabilitate.

    Read more

Hai sa ne cunoastem !

Avem mereu oferte speciale!

Adauga e-mailul tau mai jos si poti beneficia de ele

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.

Pentru Autochemicals S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. (Citeste politica de confidentialitate).

Nu, multumesc