Loading

Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

0722 270 202

info@autochemicals.ro

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Apeleaza-ne 0722 270 202
Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

German Refinishing System

ONE STOP SHOP

Solutii complete pentru vopsitorii

Vopsea auto si cabine de vopsit

Importator Oficial German Refinishing System

 

Gama de produse chimice pentru vopsitorie GERMAN REFINISHING SYSTEM este o marca inregistrata apartinand AUTOCHEMICALS S.R.L. si a fost creata in parteneriat cu cel mai important producator german din domeniu.

GERMAN REFINISHING SYSTEM contine produse de cea mai buna calitate, formulate in urma cerintelor specifice ale utilizatorilor profesionisti din vopsitoria auto sau industriala. Produsele din gama satisfac cele mai mari exigente de calitate.

 

GERMAN REFINISHING SYSTEM 

– tehnologie de ultima ora,
– materii prime de cea mai buna calitate
– gama complexa,
– rezultate deosebite,
– preturi foarte competitive.

ALEGE NUMARUL UNU IN VOPSITORIE

Preturile produselor din gama GERMAN REFINISHING SYSTEM sunt extrem de avantajoase! Cu un raport calitate – pret imbatabil produsele noastre acopera cele mai importante cerinte: calitate ridicata, aplicare usoara, rezistenta mare in timp, pret atragator si un grad mult mai ridicat de profitabilitate.

CHITURI POLIESTERICE

Chiturile poliesterice pe care le oferim sunt: de umplere, de finisare (soft), cu fibra de sticla, elastice, pentru suprafete din plastic sau din aluminiu. Consistenta lor cremoasa, fara pori, uscarea rapida si slefuirea foarte usoara sunt caracteristicile principale pentru care chiturile GERMAN REFINISHING SYSTEM sunt preferate de catre tot mai multi utilizatori.

GRUNDURI – FILLERE

De la chitul pulverizabil pana la primere utilizabile ud pe ud, gama noastra de fonduri realizeaza umplerea imperfectiunilor de suprafata, a porilor si a urmelor de slefuire pe suprafete mici, medii sau mari si o foarte buna protectie anticoroziva. Sunt produse complexe, diverse, de inalta calitate, cu uscare rapida si slefuire foarte usoara. Compatibile cu vopsele pe baza de apa si solvent, pentru care fuctioneaza ca cel mai bun ancorant.

LACURI ACRILICE

Gama de lacuri acrilice GERMAN REFINISHING SYSTEM contine lacuri MS, HS si UHS de foarte buna calitate, potrivite atat pentru lucrarile de retusare cat si pentru vopsirea completa. Au o rezistenta ridicata la zgarieturi si lumina UV si sunt usor de aplicat. Raportul de amestecare este de 2:1, pot fi diluate 0-10 %. Timpul de uscare poate fi reglat in functie de tipurile de intaritor ales. Lacurile noastre se usuca rapid, se poliseaza usor si ofera un luciu si o protectie de invidiat.

PRODUSE AUXILIARE

Masticuri, antifoane, discuri abrazive, diluant, degresant. Sunt cateva dintre produsele auxiliare oferite de GERMAN REFINISHING SYSTEM. Produse de inalta calitate, tehnologii de ultima generatie, cele mai bune materii prime – rezultate profesionale execelente la preturi foarte competitive.

GAMA COMPLEXA DE PRODUSE!