Pistoale de vopsit

Pistoale de vopsit si accesorii

Pistoalele si echipamentele pentru vopsit care poarta marca DEVILBISS au un renume fara egal in domeniul vopsitoriei auto. Pistoalele de vopsit DEVILBISS asigura o atomizare si o pulverizare exceptionala a oricaror materiale utilizate, o asezare uniforma a pulberilor de aluminiu sau a perlelor. Utilizarea acestor pistoale de vopsit ofera rezultate deosebite, economie substantiala de vopsea, protejarea filtrelor din cabina de vopsit si a sanatatii vopsitorului.

Pistoale-vopsit

Aerograful DeVilbiss

Cu echipamentele DEVILBISS se pot pulveriza produse mono sau bicomponente, pe baza de solvent sau pe baza de apa.

Pistoalele de vopsit Devilbiss

Fie ca vorbim de modelele GTI Pro, Lite, SRI, PRI, FLG etc., Devilbiss continua sa impune standardele pentru finisarea prin pulverizare. Cercetarile permanente duc la aparitia produselor inovative mult apreciate si dorite de vopsitorii profesionisti din intreaga lume.

Pistoale
Pistoale

Accesorii

Pe langa mult solicitatele pistoale de vopsit, Autochemicals ofera o gama complexa de accesorii marca Devilbiss.
Putem aminti aici respiratoarele cu vizor si alimentare de aer, instalatii de vopsire sub presiune sau in camp electrostatic, solutii antipraf, dispositive de uscare a vopselelor pe baza de apa, aerografe, manometre si furtune de aer, piese de schimb, etc.

DEVILBISS, ACURATETE IMPECABILA

Campanie promotionala pentru produsele din gama German Refinishing  System

 

Campania se deruleaza in perioada 17.08.2020 - 30.11.2020 si se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial de mai jos.

 

Detalii conform regulamentului