Loading

Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

0722 270 202

info@autochemicals.ro

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Apeleaza-ne 0722 270 202
Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

Pistoale de vopsit

ONE STOP SHOP

Solutii complete pentru vopsitorii

Vopsea auto si cabine de vopsit

Pistoale si echipamente pentru vopsit IWATA

Pistoalele si echipamentele pentru vopsit care poarta marca IWATA sunt fabricate in Japonia si au un renume fara egal in domeniul vopsitoriei auto. Pistoalele de vopsit IWATA functionand cu o presiune de aer redusa , asigura o atomizare si o pulverizare exceptionala a oricaror materiale utilizate, o asezare uniforma a pulberilor de aluminiu sau a perlelor. Utilizarea acestor pistoale de vopsit ofera rezultate deosebite, economie substantiala de vopsea, protejarea filtrelor din cabina de vopsit si a sanatatii vopsitorului.

SUPERNOVA

Autochemicals a ales sa ofere doar gama premium .  Pistoalele IWATA model SUPERNOVA LS 400 si WS 400 cu design-ul produs de Pinin Farina si fabricate integral in Japonia din otel inoxidabil sunt in prezent cele mai apreciate echipamente manuale pentru aplicare a vopselelor pe baza de solvent sau apa si a lacurilor  de ultima generatie .Performanta aplicarii este una exceptionala , calitatea ireprosabila , economia de material este una majora – toate acestea realizandu-se datorita duzei  cruce SPLIT – brevet omologat de IWATA

SPLIT NOZZLE TM

Marca inregistrata IWATA. Pistoalele de vopsit SUPERNOVA sunt dotate cu duza SPLIT , un brevet inregistrat de IWATA . Aceasta duza in forma de cruce este unica si nu poate fi egalata de nicio alta marca sau model de pistol de vopsit .

Aceasta duza in forma de cruce  , spre deosebire de cele conventionale , ofera un jet de aplicare uniform ,lung , egal  dupa cum se poate vedea mai jos . Prin pre-atomizarea  fluidului si utilizarea unei presiuni  si a unui debit de aer reduse , pistoalele SUPERNOVA echipate cu duza SPLIT ofera o performanta de aplicare inegalabila , un consum redus de material si o productivitate maxima .

     CONVENTIONAL     SPLIT NOZZLE ™

TEHNOLOGIE MODERNA, ACURATETE IMPECABILA