Pistoale de vopsit

Pistoale de vopsit si accesorii

Pistoalele si echipamentele pentru vopsit care poarta marca DEVILBISS au un renume fara egal in domeniul vopsitoriei auto. Pistoalele de vopsit DEVILBISS asigura o atomizare si o pulverizare exceptionala a oricaror materiale utilizate, o asezare uniforma a pulberilor de aluminiu sau a perlelor. Utilizarea acestor pistoale de vopsit ofera rezultate deosebite, economie substantiala de vopsea, protejarea filtrelor din cabina de vopsit si a sanatatii vopsitorului.

Pistoale-vopsit

Aerograful DeVilbiss

Cu echipamentele DEVILBISS se pot pulveriza produse mono sau bicomponente, pe baza de solvent sau pe baza de apa.

Pistoalele de vopsit Devilbiss

Fie ca vorbim de modelele GTI Pro, Lite, SRI, PRI, FLG etc., Devilbiss continua sa impune standardele pentru finisarea prin pulverizare. Cercetarile permanente duc la aparitia produselor inovative mult apreciate si dorite de vopsitorii profesionisti din intreaga lume.

Pistoale
Pistoale

Accesorii

Pe langa mult solicitatele pistoale de vopsit, Autochemicals ofera o gama complexa de accesorii marca Devilbiss.
Putem aminti aici respiratoarele cu vizor si alimentare de aer, instalatii de vopsire sub presiune sau in camp electrostatic, solutii antipraf, dispositive de uscare a vopselelor pe baza de apa, aerografe, manometre si furtune de aer, piese de schimb, etc.

DEVILBISS, ACURATETE IMPECABILA

Avem mereu oferte speciale!

Adauga e-mailul tau mai jos si poti beneficia de ele

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.

Pentru Autochemicals S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. (Citeste politica de confidentialitate).

Nu, multumesc