Politica privind protectia datelor cu caracter personal

Societatea AUTOCHEMICALS SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.autochemicals.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre Dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica privint protectia datelor personale.

Incepand cu data de 25.05.2018, in toate tarile membre ale Uniunii Europene, devine aplicabil Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).
Compania noastra va administra toate datele personale primite cu ocazia utilizarii paginii web in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in materia protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

1. Scopul colectarii datelor personale

AUTOCHEMICALS SRL utilizeaza datele personale in vederea prezentarii produselor pe care le comercializeaza, precum si a serviciilor furnizate, pentru informare cu privire la ofertele speciale in curs, cu privire la efectuarea unor cercetari de piata in scopul imbunatatirii standardelor privind activitatea desfasurata.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor Dvs. in scopul aratat mai sus, aveti posibilitatea ca, in orice moment si fara nicio justificare, sa va exprimati pozitia in acest sens prin inaintarea unei solicitari scrise pe coordonatele societatii noastre prezentate mai jos.

2. Categorii de date colectate prin intermediul acestui website

Pentru luarea la cunostinta a informatiilor prezentate pe website-ul AUTOCHEMICALS SRL nu este necesara oferirea datelor personale, insa pentru contactarea societatii noastre este necesar a ne furniza urmatoarele date, prin intemediul formularului de contact:
– nume si prenume;
– adresa de e-mail.
In scopul exploatarii tehnice a website-ului, AUTOCHEMICALS SRL poate utiliza temporar urmatoarele informatii, care sunt evidentiate automat administratorului acestui website:
– adresa de internet de protocol (IP);
– denumirea domeniului (URL);
– datele de accesare;
– file-ul de accesare al clientului ( denumirea file-ului si URL);
– codul HTTP al parolei raspuns;
– datele paginii web de unde se face accesarea;
– denumirea browserului;
– ________________

Aceste date, transmise ca parte a procesului de vizionare website sau prin email direct, vor fi folosite doar pentru scopul pentru care au fost transmise. Informatiile colectate de la vizitatori nu vor fi comercializate sau divulgate, cu exceptia situatiilor in care se impune respectarea unor interese legitime sau indeplinirea unor obligatii legale.

AUTOCHEMICALS SRL, prin intermediul website-ului, nu va va solicita si nu se va folosi de urmatoarele informaţii: domiciliu, CNP, fotografie, numar de telefon, informatii bancare, originea etnica sau rasiala, apartenenta politica, apartenenta sindicala, viata sexuala, convingeri politice, religioase si filosofice, condamnari penale, sanctiuni administrative sau contraventionale, starea de sanatate.

3. Politica privind cookie-uri

AUTOCHEMICALS SRL poate utiliza cookie-uri pentru a colecta informatii despre sectiunile website-urilor pe care le vizitati, despre serviciile si produsele care va intereseaza si pentru a urmari navigarea pe website-ul sau.
Majoritatea browserelor web sunt setate sa accepte cookie-uri. Puteti bloca fisierele cookie sau puteti seta browserul sa primeasca un mesaj de avertizare inainte ca orice cookie-uri sa fie salvate pe PC.
Cu toate acestea, modulele cookie pot fi necesare pentru difuzarea unumitor aplicatii pe website-ul nostru, iar blocarea acestora poate duce la imposibilitatea accesarii anumitor aplicatii.

4. Drepturile utilizatorilor

Prin aceasta Politica de Confidentialitate sunteti informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati in temeiul GDPR, respectiv:
– Dreptul la informare – dreptul de a fi informat/a cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre AUTOCHEMICALS SRL;
– Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine de la AUTOCHEMICALS SRL confirmarea faptului ca datele Dvs. personale sunt sau nu prelucrate de catre aceasta;
– Dreptul la rectificare – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
– Dreptul la stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat) – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;
– Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
– Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a receptiona datele personale intr-un format usor de parcurs si de inteles, precum si dreptul de a solicita AUTOCHEMICALS SRL sa transfere datele catre un alt operator;
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – dreptul de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau modificarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate ( care include crearea de profiluri);
– Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu o plangere privind incalcarea drepturilor ce decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, aveti posibilitatea de a inainta o solicitare in scris, datata si semnata, catre AUTOCHEMICALS SRL, utilizand urmatoarele coordonate: ________________________________________

Aceasta Politica de Confidentialitate a fost actualizata si intra in vigoare la data de _________.

AUTOCHEMICALS SRL
CIF 15003846
J23/1238/2009
Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov, CP 075100
Tel: 021.240.54.53
info@autochemicals.ro

Avem mereu oferte speciale!

Adauga e-mailul tau mai jos si poti beneficia de ele

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.

Pentru Autochemicals S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. (Citeste politica de confidentialitate).

Nu, multumesc