Loading

Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

0722 270 202

info@autochemicals.ro

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Apeleaza-ne 0722 270 202
Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

Standuri de Redresare

AUTOCHEMICALS - Importator Oficial GLOBAL JIG

Parteneriatele globale incheiate cu cei mai prestigiosi producatori auto din lume, confirma aprecierea acestora pentru calitatea si diversitatea produselor Global Jig.

STANDURI PROFESIONALE DE REDRESAT CAROSERII AVARIATE

Performanta standurilor de redresat caroserii avariate, fabricate de GLOBAL JIG, este data de urmatoarele caracteristici:

SISTEMUL DE REDRESARE este universal, adica poate fi folosit pentru toate marcile de autoturisme, vehicule off-road si comerciale.
REDERESAREA este parte ientegrata in standul propriu-zis. Acest lucru permite ca utilizand sistemele de prindere si fixare, sa putem realiza simultan si masurarea si redresarea caroserii accidentate.
STANDURILE DE REDRESARE contin si sisteme de masurare foarte precise. Baza de date cuprinde dimensiunile tuturor marcilor fabricate pe plan mondial.

SISTEM DE MASURA ELECTRONIC INOVATOR ‘EVOLUTION CONTACT’

Fiabil, exact si modern Contact Evo utilizeaza un soft de ultima generatie pentru repararea caroseriilor din otel, aluminiu sau chiar fibra de carbon.
Software-ul este compatibil cu cele mai noi sisteme operative, are o grafica moderna, performanta si intuitiva.
Baza de date a fost elaborata in colaborare cu producatorii de masini, care au permis utilizarea datelor nominale ale tuturor vehiculelor produse de acestia, garantand precizia maxima pentru fiecare punct unic de verificare a structurii si a caroseriei.
Contact Evo poate fi utilizat atat pentru diagnosticare si reparare, cat si pentru furnizarea unui print detaliat cu imagini ale statusului vehiculului inainte si dupa reparatie.
Datorita structurii flexibile poate fi folosit independent, permitand operatorului sa-si desfasoare activitatile, pe un elevator sau pe orice model de stand de redresare.

GLOBAL JIG Producator de Standuri pentru Redresarea Caroseriilor

Global Jig este printre cei mai cunoscuti producatori de standuri pentru redresarea caroseriei. Acum in Romnaia prin AUTOCHEMICALS.

+40 0722 27 02 02

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lore ipsum!