Standuri redresare

STANDURI DE REDRESAT CAROSERII AVARIATE

Performanta standurilor de redresat caroserii avariate, fabricate de CAR BENCH, este data de urmatoarele caracteristici:
SISTEMUL DE REDRESARE este universal, adica poate fi folosit pentru toate marcile de autoturisme, vehicule off-road si comerciale.
REDERESAREA este parte ientegrata in standul propriu-zis. Acest lucru permite ca utilizand sistemele de prindere si fixare, sa putem realiza simultan si masurarea si redresarea caroserii accidentate.
STANDURILE DE REDRESARE contin si sisteme de masurare foarte precise. Baza de date cuprinde dimensiunile tuturor marcilor fabricate pe plan mondial.

Standuri Redresare

Car Bench este producatorul de standuri de redresat caroserii premium.

Parteneriatele globale incheiate cu cei mai prestigiosi producatori auto din lume, confirma aprecierea acestora pentru calitatea si diversitatea produselor Car Bench.

Standuri Redresare
Standuri Redresare

Car Bench furnizeaza industriei auto, sistemul de masura electronic inovator 'Evolution Contact'

Fiabil, exact si modern Contact Evo utilizeaza un soft de ultima generatie pentru repararea caroseriilor din otel, aluminiu sau chiar fibra de carbon.
Software-ul este compatibil cu cele mai noi sisteme operative, are o grafica moderna, performanta si intuitiva.
Baza de date a fost elaborata in colaborare cu producatorii de masini, care au permis utilizarea datelor nominale ale tuturor vehiculelor produse de acestia, garantand precizia maxima pentru fiecare punct unic de verificare a structurii si a caroseriei.
Contact Evo poate fi utilizat atat pentru diagnosticare si reparare, cat si pentru furnizarea unui print detaliat cu imagini ale statusului vehiculului inainte si dupa reparatie.
Datorita structurii flexibile poate fi folosit independent, permitand operatorului sa-si desfasoare activitatile, pe un elevator sau pe orice model de stand de redresare.

FERRARI IUBESTE CAR BENCH!

Campanie promotionala pentru produsele din gama German Refinishing  System

 

Campania se deruleaza in perioada 17.08.2020 - 30.11.2020 si se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial de mai jos.

 

Detalii conform regulamentului