Valspar

VALSPAR

Din 1806, Valspar Corporation este una dintre cele mai mari companii producatoare de vopsele de pe glob, furnizand solutii de acoperire pentru multe domenii de activitate.
Gama de produse oferita de Valspar este foarte mare. Ne vom referi aici doar la vopselele auto si industriale.
Marcile comercializate in Romania sunt:
• DeBeer Refinish
• Octoral
• Valspar Industrial Line
• Valspar Industrial Mix (VIM)

Gamele DeBeer Refinish 500 si 900

Seria 900+ este un sistem de vopsele auto pe baza de apa de inalta performanta destinat vopsitoriei auto. Gama si acuratetea retetelor sunt impresionante, aplicarea facila si uscarea rapida.

SERIA 500 este un sistem de vopsele conventionale, baza opaca si 2K, ce ofera o coloristica excelenta, cu formule globale actualizate automat saptamanal.

Retetele de culoare au o acuratete de exceptie, se prepara cu mare exactitate oferind o vopsea foarte concentrata cu dilutie 100% (1K).

DeBeer Refinish este creat cu tehnologie europeana, furnizand o acoperire definitiva. Cu o linie de pigmenti pe baza de apa sau conventionali, diferite grunduri, lacuri de ultima generatie, Seriile 900+ si 500(VIL) DeBeer Refinish sunt o alegere excelenta pentru cei mai exigenti profesionisti care isi doresc rezultate deosebite si profitabilitate maxima.

Mai multe detalii vedeti aici

Valspar

Valspar Automotive

furnizeaza cea mai buna acuratete de culoare, suport si servicii conexe. Laboratoarele globale si instrumentele folosite permit reproducerea oricaror culori OEM sau customizate. Specialistii, produsele si tehnologiile oferite – sunt valori pe care va puteti baza.

Spectrofotometrul Valspar

Spectrofotometrul Valspar este un instrument de mare precizie destinat identificarii, compararii si corectarii culorilor existente pe orice autovehicul. Masurarea digitala si conectarea la o baza de date actualizata zilnic permite obtinea celui mai bun rezultat de acuratete de culoare cu un efort mult mai mic si o profitabilitate crescuta.

Valspar

Spectrofotometrul nu doar ofera acuratetea culorilor este si foarte usor de utilizat. Necesita o scolarizare minima si periodic o calibrare simpla, semnalata in mod automat.

Optiunea Smart Formulation ofera posibilitatea utilizarii in orice conditii de iluminare.

Spectrofotometrul Valspar este precis, simplu si inteligent iar o culoare exacta este doar la un click distanta!

VALSPAR. CULOARE. TEHNOLOGIE. INCREDERE

Gama VIM

Acoperirea potrivita pentru fiecare lucrare

Sistemul de vopsire industriala Valspar ofera o gama larga de vopsele pentru aproape toate aplicatiile. Oferta larga de rasini serveste o gama mare de industrii din intreaga lume. Caracteristica “direct pe metal” permite utilizarea unor rasini fara folosirea grundurilor. Costul grundului se poate ridica uneori pana la 30% din costul total al unui proiect. Totusi, cea mai mare economie se regaseste in reducerea costurilor fortei de munca care reprezinta unul dintre cele mai mari costuri in procesul de vopsire. Prin reducerea proceselor implicate, timpul este salvat iar productivitatea creste.

Tehnologie construita pentru viteza

Pentru a raspunde cerintelor de productivitate ridicate de catre fabricanti, Valspar a dezvoltat o tehnologie speciala. Acest tip de tehnologie a fost integrat in intreaga gama industriala Valspar. Timpul de munca si ciclurile de productie sunt reduse prin tehnici de aplicare eficiente: “direct pe metal” si “ud pe ud”. Fiind usor de aplicat, sistemul industrial Valspar va ajuta sa aveti productivitate si costuri mult mai mici.

Fara pierdere de timp la gasirea culorii

Valspar ofera cea mai recenta tehnologie de identificare digitala a culorii. Soft-ul de colorimetrie contine retete de culoare pentru gama Australian Standard, British Standard, RAL si Pantone. In plus, cooperarea noastra cu marii fabricanti la nivel mondial, ne ofera acces la cele mai recente informatii de culoare.
Nu sunteti sigur ce culoare cautati? Aveti nevoie de inspiratie? Cautati in cutia cu cartele de culori Valspar Rainbow. Cu peste 2.450 de mostre vopsite, decizia dvs. nu va fi dificila!

Straturi de vopsea proiectate sa reziste

Experienta Valspar in sectorul industrial garanteaza calitatea produselor noastre. Ne straduim sa furnizam vopsea durabila, care sa reziste celor mai dure conditii. Testarea europeana PU cu vopseaua DTM (IME.TB510) surclaseaza concurentii sai intr-o gama larga de domenii. Testele au dovedit o rezistenta marita la mediu salin, intemperii accelerate, ploi acide, pastrandu-si pelicula intacta fara a-i deteriora aspectul lucios.

Mai multe detalii vedeti aici

Valspar

Valspar Automotive & Industry

Valspar furnizeaza cea mai buna acuratete de culoare, suport si servicii conexe. Laboratoarele globale si instrumentele folosite permit reproducerea oricaror culori OEM sau customizate. Specialistii, produsele si tehnologiile oferite – sunt valori pe care va puteti baza.

Sistemul de identificare a culorii

Oricine poate lucra cu prietenosul nostru sistem de identificare a culorii. Unind specificatiile a mai mult de 10.000 de culori, pot fi gasite mii de formule dupa numele de brand sau dupa cuvinte cheie, incepand cu culorile de fabrica in domeniul turismelor pana la cele folosite in domeniul transportului, sectoarelor agricole, companiilor petroliere. Introducand un cod de culoare sau numele culorii, imediat se preia culoarea corecta si raportul de amestec. Actualizarile de culori se fac automat de pe internet.

Valspar
Valspar

Cartele de culori Rainbow

Atunci cand nu gasiti codul de culoare deoarece utilajul a fost revopsit, apelati la cutia cu cartele de culori Valspar Rainbow. Pentru a va decide cu privire la culoarea corecta, puteti sa apelati la informatiile de pe site. Uneori, un client nu cunoaste codul culorii sau vrea sa aleaga o alta culoare din colectie; in astfel de cazuri, cutia cu cartele de culori Rainbow va ofera solutia. Acesta cutie contine 2.450 de probe de culoare, permitandu-va sa gasiti rapid culoarea dorita!

Motive pentru a utiliza sistemul VALSPAR INDUSTRIAL MIX

  • Sistem complet care ofera viteza de productie, eficienta produselor si reducerea costurilor.
  • Tehnologia Valspar este aprobata de catre marii fabricanti - OEM (Original Equipment Manufacturers) la nivel mondial.
  • Ultima generatie de pigmenti, cu o precizie mare de culoare și acoperire deosebita.
  • Gama larga de formule de culoare sustinuta de un sistem complex de esantioane de culoare si utilizarea integrata a unui spectrofotometru.
  • Un sistem pigment - rasina care ofera flexibilitate optima si usurinta de lucru.
  • Rezistenta dovedita la coroziune, aderenta si durabilitate.
Valspar

VALSPAR. CULOARE. TEHNOLOGIE. INCREDERE

Campanie promotionala pentru produsele din gama German Refinishing  System

 

Campania se deruleaza in perioada 17.08.2020 - 30.11.2020 si se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial de mai jos.

 

Detalii conform regulamentului