Loading

Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

0722 270 202

info@autochemicals.ro

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Apeleaza-ne 0722 270 202
Str. George Calinescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov

ONE STOP SHOP

Solutii complete pentru vopsitorii

Vopsea auto si cabine de vopsit

AUTOCHEMICALS - IMPORTATOR OFICIAL VALSPAR

Din 1806, Valspar Corporation este una dintre cele mai mari companii producatoare de vopsele de pe glob, furnizand solutii de acoperire pentru multe domenii de activitate. Gama de produse oferita de Valspar este foarte mare. Ne vom referi aici doar la vopselele auto si industriale.

Marcile comercializate in Romania sunt:

DEBEER REFINISH, OCTORAL, VALSPAR INDUSTRIAL LINE, VALSPAR INDUSTRIAL MIX VIM

DeBeer Refinish Seria 500 si 900

Vopsele auto pe baza de solvent Seria 500 (ex VIL)
&
Vopsele auto pe baza de apa – Seria 900

Seria VIM

Gama de vopseluri industriale: acoperirea potrivita pentru fiecare lucrare,
tehnologie construita pentru viteza, fara pierdere de timp la gasirea culorii, straturi de vopsea proiectate sa reziste.

DEBEER REFINISH Seria 500 si 900

Seria 900+ este un sistem de vopsele auto pe baza de apa de inalta performanta destinat vopsitoriei auto.

Gama si acuratetea retetelor sunt impresionante, aplicarea facila si uscarea rapida. SERIA 500 este un sistem de vopsele conventionale, baza opaca si 2K, ce ofera o coloristica excelenta, cu formule globale actualizate automat saptamanal. Retetele de culoare au o acuratete de exceptie, se prepara cu mare exactitate oferind o vopsea foarte concentrata cu dilutie 100% (1K). DeBeer Refinish este creat cu tehnologie europeana, furnizand o acoperire definitiva. Cu o linie de pigmenti pe baza de apa sau conventionali, diferite grunduri, lacuri de ultima generatie, Seriile 900+ si 500(VIL) DeBeer Refinish sunt o alegere excelenta pentru cei mai exigenti profesionisti care isi doresc rezultate deosebite si profitabilitate maxima.

VALSPAR AUTOMOTIVE

Furnizeaza cea mai buna acuratete de culoare, suport si servicii conexe. Laboratoarele globale si instrumentele folosite permit reproducerea oricaror culori OEM sau customizate. Specialistii, produsele si tehnologiile oferite – sunt valori pe care va puteti baza.

vopsea auto ieftina debeer

Spectrofotometrul Valspar

Este un instrument de mare precizie destinat identificarii, compararii si corectarii culorilor existente pe orice autovehicul. Masurarea digitala si conectarea la o baza de date actualizata zilnic permite obtinea celui mai bun rezultat de acuratete de culoare cu un efort mult mai mic si o profitabilitate crescuta.Spectrofotometrul nu doar ofera acuratetea culorilor este si foarte usor de utilizat.Necesita o scolarizare minima si periodic o calibrare simpla, semnalata in mod automat.Optiunea Smart Formulation ofera posibilitatea utilizarii in orice conditii de iluminare.Spectrofotometrul Valspar este precis, simplu si inteligent iar o culoare exacta este doar la un click distanta!

VALSPAR. CULOARE. TEHNOLOGIE. INCREDERE